fbpx

Packshots som yter produktet rettferdighet

Et packshot skal vise selve produktet i all sin enkelhet, en objektiv illustrasjon av forpakning, design og utforming. Packshots blir mye brukt for salg på nett, og i databaser og kataloger som beskriver produktene til en leverandør.
 
Shoots har spesialisert seg på effektiv og systematisk produksjon av packshots, for bruk i netthandel eller kataloger.

Med Shoots får du:

  • Nye produkter raskere ut i butikk
  • Gode bilder som selger mer
  • Automatiserte prosesser som i dag er manuelle og tidkrevende
  • Faktura etter hva som er produsert, ingen faste kostnader

Kvalitet

Høy bildekvalitet, hvert produktbilde alene og sammen over tid. Hver packshot vi leverer skal holde høy kvalitet, og den skal være lik over tid. Produktbildene kvalitetssikres gjennom flere ledd i det digitale produksjonsverktøyet vårt Shoots Direct, og vi sikrer en konsistent uttrykk over tid med egne SSG`er pr kunde (Shoots Style Guides).

Packshot Olivenlunden
Packshot Wittusen

Hurtighet

Få mange produktbilder raskt! Arbeidsflyten og produksjonsutstyret er spesialisert så vi kan ta mange packshots på kort tid, og levere de raskt til kunden i etterkant. Bildene leveres til det på nett, enten via link eller direkte til din egen nettløsning.

Forutsigbarhet

Et oversiktlig samarbeid. Vi har faste leveringstider og enkle priser. Du skal vite hva du får når, og til hvilken pris.

Packshot
Packshot
Packshot

Shoots.direct
Få direkte tilgang til produktbilder

Shoots Direct er essensiell for alle som ønsker å effektivisere produksjonen av produktbilder til nettbutikken eller katalogen sin. Vårt nettbaserte produksjonssystem kan integreres med de fleste systemer for netthandel og produktinformasjon. Resultatet er en rask, effektiv og feilfri distribusjon av produktfotos, uten å måtte ta i en fil. Si forvel til nedlasningslinker og uoversiktlige mappestrukturer!

 

Ved å automatisere tidskrevende oppgaver, gjør Shoots Direct deg i stand til å få produktene raskere ut i markedet samtidig som kostnadene reduseres.

Fleksibilitet

I studio. Vi har topp moderne studioer i Oslo for effektive produktfoto opptak. Send produktene til oss direkte, og få de i retur så snart bildene er tatt. Underveis får du oversikt over opptakets status.

Hos kunde. For noen er det av ulike årsaker ikke mulighet til å sende produktene ut. Vi har egne mobile studioenheter som kan sette opp hos dere, enten på kampanjebasis eller ved faste tider.
PAckshot
Få et tilbud på packshots

Vi tar kontakt med deg