fbpx

Inspirerende matinnhold

Forbrukerne ønsker å se innhold som inspirerer og utfordrer de.

Trenden er tydelig. Forbrukere ønsker innhold som kan inspirere de på kjøkkenet. Sosiale medier, blogger og YouTube kanaler er fulle av nye inspirerende oppskrifter, annerledes ingredisere og rafinerte teknikker. Også søketrender på Google viser at forbrukere aktivt søker inspirasjon.

Matfoto

Oppskrifter

Kunnskap om hvordan dine produkter kan brukes i matlaging er viktig for at forbrukere skal prøve og adoptere produktet. Inspirasjon og rettledning gir de en tillit til å prøve, og du sitter i førersete på hvordan produktet kan benyttes. Uttakene på slike oppskrifter strekker seg fra egen redaksjonelle nettsider til renere call-to-action kampanjer på nett og i butikk.

Pikekyss med lemoncurd

Grytebrød

Frokostpai med tomater

Produktbilder med mat

Vis produktet i en naturlig setting. Produkter som står i en naturlig setting spiller på andre følelser og gir et bedre engasjement enn rene produktbilder.

Sosiale Medier
Sosiale medier
Sosiale medier

Personlig historiefortelling

Sosiale medier gir muligheter til å være personlig. Inviter forbrukerne inn i din verden, og vise de glimt av en livsstil de ønsker å være en del av. En subjektiv innfallsvinkel med en historie som spiller på mottakerens emosjoner, vil nå mye lenger og skape mer engasjement enn statiske fremvisninger av produktets objektive salgsargumenter.

Vis de hvordan

Matkanaler på Youtube og egne flater er en av de beste måtene å engasjere forbrukerne på, og trekke de inn til ditt innhold. De ønsker å bli utfordret, og bli flinkere på kjøkkenet. Og hva er vel bedre enn å ta lærerrollen, og vise de hvordan?

Hva kan Shoots levere?

Oppskrifter

Vi kan lage oppskrifter basert på produktene du selger, og etter hvilken tone og følelse du ønsker på bildene.

Matstudio

Vi har topp moderne kjøkkenfasiliteter tilknyttet studioene, som gjør det fleksibelt, raskt og effektivt å gjøre opptak.

Foto & video

Våre matfotografer kan produsere både foto og film etter hva du ønsker.

Ja, jeg vil vite mer om hva dere kan gjøre for oss!

Send inn skjema, så tar vi kontakt med deg.