fbpx

Mat & Oppskrifter

Sosiale Medier
Sosiale medier
Sosiale medier
MATSTUDIO

Inspirerende innhold som lever

Matfotografer og stylister

Vi har egne matfotografer og stylister som jobber daglig kun med produksjon av innhold.

Oppskrifter

Nettverket vårt med profesjonelle kokker, influencere og “foodies” gjør det mulig å lage oppskrifter i alle vanskelighetsgrader og fra alle verdenshjørner.

Kjøkkenstudio

Vi har topp moderne kjøkkenfasiliteter tilknyttet studioene, som gjør det fleksibelt, raskt og effektivt å gjøre opptak.

Personlig historiefortelling

Sosiale medier gir muligheter til å være personlig. Inviter forbrukerne inn i din verden, og vise de glimt av en livsstil de ønsker å være en del av. En subjektiv innfallsvinkel med en historie som spiller på mottakerens emosjoner, vil nå mye lenger og skape mer engasjement enn statiske fremvisninger av produktets objektive salgsargumenter.

Noen jobber vi har gjort

Sosiale Medier Tine gryr

Tine Gryr

Gryr er en serie plantebaserte produkter fra Sunniva/Tine. Miljøbildene viser en hverdagslig middagssituasjon, med produktet som en tydelig avsender i serie.

Sosiale medier Kolonihagen

Kolonihagen

Kolonihagen er Rema 1000 sin egen satsning på økologiske matvarer. Stemningsbildene viser Kolonihagen slik de ønsker å presentere produktene.

Ask bryggeri

Ask Brygghus lager komboucha, en drikk som blant annet innholder te. De redaksjonelle bildeseriene har produktet i fokus, men det situasjonen de er plassert i som skaper engasjement.

Ja, jeg vil vite mer om innhold til sosiale medier

Vi tar kontakt med deg