fbpx

Bevegelige bilder flytter kunder!

Levende film er den beste måten å engasjere forbrukere i digitale kanaler.

VG-LISTA

Årets viktigste låt

Hva skjer om du tar en av landets mest lovende artister, gir henne en oppgave å løse sammen med fansen, og lar henne synge låta for første gang foran 100.000 på Rådhusplassen på VG-lista? Vi vet, vi var med!

KIA

Lokalt innhold gir effekt

Innhold som forbrukerne kjenner seg igjen i, og kan relatere seg til, kan ofte gi en bedre konvertering. Her gjorde vi nettopp det. Vi viser målgruppen kjørende i Oslos gater.

FLAMMEGRILLET

Lyst kjøtt har aldri vært så mørt!

Flammegrillet er en serie med ferdigstekte kyllingprodukter fra Den stolte hane. Mange har fordommer mot ferdigstekt kylling, med den antagelsen at det er tørt. Men disse er ikke det! Derfor kjørte vi ut kampanjen med “Ferdig grilla lyst kjøtt har aldri vært så mørt!”, hvor estetikken spilte på kontrasten mellom lyst og mør(k)t.

GÅRDSKLEKKET

Inspirere med influencere

Det er lettere å engasjere seg i personer og de mellommenneskelige relasjonene, enn organisasjoner og merkevarer. Som et ledd i lanseringskampanjen for Gårdsklekket produserte vi en serie med inspiratorer innen mat verden, som med egne ord selv forteller om deres egne holdninger og standpunkter.

Filmer for sosiale medier

De små påminnelsene

Vi forbruker innhold på sosiale medier i et høyt tempe, og det tar sekunder før man gjør seg opp en mening om filmen man ser. Små korte filmer som bare gir en følelse, som dukker opp i kundenes feed som en rask “Hei!” kan være viktig for å bygge gjenkjennelsen.

Tør å være personlig

Forbrukere reagerer oftere på innhold som fremstår spontant og ektefølt. Film er et perfekt medie for å vise de mer, og la de komme inn.

Shoots har en egen dokumentarisk serie for sosiale medier som heter 1T1. I serien treffer man folk i kreative yrker, som snakker om prosessene rundt det å skape. Serien som helhet kan sees på våre instagralsider eller på landingsside

Hvorfor bør du velge Shoots?

Kreativitet

Vi sprer innhold både organisk og betalt for kunder, og har “hands-on” kunnskap om hva som fungerer. Vi kan hjelpe deg med ideer til reklamekampanjer og innholdskonsepter, og leverer hele produksjonen frem til ferdige bilder.

Kunnskap

Alle rollene i en produksjon kan løses internt, fra videografer, lysmestere, stylister og regi. Det gjør det mulig for oss å løse komplekse produksjoner raskt.

Kapasitet

Vi har over 600kvm studio på Carl Berner i Oslo, og er således en av Norges største leverandører av produkt- og mat-innhold. Vi har egne location-teams for opptak utenfor studioene.

Ja, jeg vil vite mer om hva dere kan gjøre for oss!

Vi tar kontakt med deg