fbpx

Fashion

Kundene styres av hvordan produktet får dem til å føle seg. På nett må de emosjonelle merkevareverdiene må komme frem gjennom skjermen.

Mote

KAMPANJE

Øk trafikk og oppmerksomhet

Mote
Pierre Robert

Fokus på sport

Pierre Robert er en av landets største undertøys merker, og de har sin egen sports kolleksjon. Vi produserte en kampanje for de for å sette fokus på serie, til bruk på digitale flater i Norden. Kampanjen inneholdt et sett med ulike filmer og foto for pos materiell og print.

Kampanje
Fleischer Couture

Lansering av kolleksjon

Fleischer Couture er godt kjent for de funksjonelle og praktiske dunjakkene. Merket selges i mange toneangivende butikker og gjennom egen dtc nettbutikk. Lanseringen av SS21 kolleksjonen ble gjort med en serie kampanjebilder.

INNHOLDSPAKKER

Alt innhold du trenger for å selge mer på nett

Øk trafikken til nettbutikken og konverteringen i handlekurven med riktig innhold. I den digitale kjøpsprosessen er det visuelle innholdet avgjørende for suksess. De skal skape et behov og et ønske hos forbrukeren, samtidig som det skal gi en trygghet og redusere barrierene i kjøpsøyeblikket.

Kampanjer

Kampanjebilder og video for tidsbegrensede og målrettede markedstiltak, som reklamekampanjer og sosiale medier.

Lookbooks

Innholdsserie som viser en klesserie, med en tone of voice som bygger opp under merkevareidentiteten.

Webbooks

Enklere bilder som viser plaggene på modell. Mye brukt i e-commerce, linesheets og lignende. Kostnadseffektive volumproduksjoner.

Produktbilder

Produktbilder som viser plagget på en objektiv og selgende måte. Mye brukt i nettbutikker og salgsmateriell.

Mote

Cathrine Hammel

Cathrine Hammel er en av de mest innflytelsesrike moteskaperne i Norge, med en sterk og tydelig nerve på sosiale medier. Innholdspakken inkluderer foto og film av samtlige plagg i kolleksjonen, til bruk i egen og retailers nettbutikker.

Shoots mote

Maggy

Maggy er et norsk klesmerke som selger produktene sine i egen butikk, på nett og hos en rekke frittstående forhandlere. Innholdspakken vi produserte for de inkluderer alt de trenger for innsalg og presentasjon av produktene på nett.

Mote

Scandinavian Edition

Fleischer Couture er godt kjent for de funksjonelle og praktiske dunjakkene. Merket selges i mange toneangivende butikker og gjennom egen dtc nettbutikk. Vi leverer komplette inholdspakker med kampanjebilder og et fullt sett med foto og video for netthandelen.

Motevideo

Levende bilder blir en stadig en viktigere del av motemerkers presentasjon på nett. Både som merkevarebyggende tiltak og som støtte i kundens kjøpsprosess for å redusere kjøpsbarrierer.

Ja, jeg vil vite mer om innhold for mote & livsstil

Vi tar kontakt med deg