fbpx

Lookbook –  Slik du vil forbrukerne skal oppfatte merkevaren

Lookbook er en fellesbetegnelse for innholdet som viser produktene slik du vil at forbrukerene skal oppfatte de. Innholdet spiller på emosjonelle verdier mer enn de rasjonelle, og skape et ønske og et behov mer enn å være salgsutløsende. 

Med Shoots får du:

  • En gjennomført prosess, fra moodboards til ferdig innhold
  • Egen prosjektleder som tar totalansvaret hele produksjonen
  • Innhold som holder høy faglig kvalitet 
  • Materiell som fungerer i sin markedsmessig kontekst
  • En åpen prosess hvor du alltid har kontroll på kostnadene
CASE

Holiday Editorial

Desember er en høytid for både formelle og familiære sammenkomster. Alt fra kollegiale julebord til familiemiddager og fest med venner. Sortimentet til Ferner Jacobsen gjør det til et naturlig sted å se etter antrekk for det som skal skje i desember. Gjennom en redaksjonell serie ønsket vi å vise frem plagg som er typiske for Ferner Jacobsen, og gi inspirasjon til hvordan forbrukerne kan kombinere plagg til et gjennomføre antrekk.

Webbook

Ønsker du å vise produktene på modell i nettbutikken?

Webbooks

Når kunden ikke kan se eller prøve produktet, er det viktig å redusere kundens invedingene underveis i salgsprosessen. Et tiltak stadig flere nettbutikker og leverandører bruker er å vise produktene slik de skal brukes. Det gir et mer naturlig uttrykk samtidig som det er gir en mulighet å skape et eget uttrykk og stil på bildene i nettbutikken.

Med hundrevis av styles og farger kan slike serier bli kostbare. Shoots har utviklet et eget studio og arbeidsprosess for slike innhold, så vi kan levere store volum raskt til en investering som kan forsvares.

Få et tilbud på lookbook bilder

Vi tar kontakt med deg